Борисов: Благодаря на хората за вярата в ГЕРБ и за простените грешки - 24novini.bg

Борисов: Благодаря на хората за вярата в ГЕРБ и за простените грешки

Борисов честити 13-тия рожден ден на ГЕРБ. Борисов честити 13-тия рожден ден на ГЕРБ. Архив
Виолета Асенова 03.12.2019 | 16:39
(0 гласа)

Благодаря на хората за вярвата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа.

 

 

Това написа премиерът Бойко Борисов в своята страница в социалната мрежа Фейсбук по повод 13-тата годишнина от създаването на партия ГЕРБ.

"Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността",

пише председателят на ГЕРБ и посочва, че "за 13 години от ГЕРБ получават доверието на българите 13 пъти."

"13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика. За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме", допълва той.

"Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. В партита винаги ще има място за честни и трудолюбиви хора", пише още Борисов. 

По думите му през годините са доказали, че са си научили уроците. 

"Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира", категоричен е премиерът. 

Според Бойко Борисов на изборите за местна власт гражданите са показали къде се управлява безпринципно и където е било необходимо, ГЕРБ са направили необходимите промени. 

Премиерът отново подчертава, че за поредна година доходите се вдигат с 10%, а за осма поредна година пенсионерите получават коледни и великденски надбавки.

Той допълва и че модернизирането на инфраструктурата в страната и добрите условия за бизнес привличат инвеститори и се разкривали работни места с европейски заплати 

"Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа", завършва Борисов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...