Борисов: Ние щяхме да се пребием с този фалкон (видео) - 24novini.bg

Борисов: Ние щяхме да се пребием с този фалкон (видео)

След парламентарния контрол, премиерът Борисов не коментира каквото и да било пред журналисти. 24новини
22.11.2019 | 12:39
(0 гласа)

Канцлерът на Германия дойде с правителствен самолет, премиерът на Гърция дойде с правителствен самолет, а ние щяхме да се пребием с този фалкон, който вие сте купили. Себастиан Курц сега е никакъв, той не е канцлер. И вие сте купили два броя, единият едва го върнахме и сега остана само този. 

 

 

Това заяви министър председателят Бойко Борисов днес по време на парламентарния контрол, в началото на който лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе с декларация за управлението. 

"На конгреса отидох, гласувах в рамките на 10 минути сутринта и веднага си тръгнах. Не знам кое ви е нервирало за участието.

Може би за това, че Мария Габриел я избраха с най-много гласове от всички. Съжалявам", допълни той. 

"Днес кметът на БСП от Перник беше при мен и му отпуснахме 2,7 млн. лева. В Плевен и Ловеч са си въвели режим на водата и са си спечелили изборите. В Перник се направиха на хитри и загубиха изборитие. Ние по същия начин помагаме и на тях", заяви Борисов за водния режим в Перник и допълни, че не му пречи, че кметът на Перник е от БСП. 

Относно искането на Корнелия Нинова Борисов да подаде оставка премиерът заяви: 

"Аз за разлика от вас два пъти съм си давал оставката и съм си тръгвал. А вие излъгахте 1 млн. граждани, че ще си я дадете и след това се върнахте."

"Има една хубава поговорка, че в къщата на обесения въжето не трябва много да се размахва. Думата оставка от ваша страна, когато употребявате, винаги трябва да се сещате за това, което направихте вие", коментира премиерът по повод думите на Нинова, че той не може да й оспорва правото да му иска оставка.

 

 

В началото на изказването си Борисов поздрави Корнелия Нинова за резултата на местните избори.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...