Борисов: Циганите ме обичат, защото им давам работа - 24novini.bg

Борисов: Циганите ме обичат, защото им давам работа

Прмеиерът Бойко Борисов заяви, че ромите има защо да го обичат. Прмеиерът Бойко Борисов заяви, че ромите има защо да го обичат. Фейсбук на Бойко Борисов.
07.11.2019 | 14:00
(1 глас)

Понеже казаха, че циганите много обичали Бойко. Бойко имат право да го обичат и когато има виде на живо, като ходя из различните населени места, без да предупреждаваме никой и те като ме видят скачат и викат. Те ми се радват, защото осигуряваме работни места, защото 50 000 деца ги вхарахме в училище да учат, а не да се учат да крадат.

 

 

Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов днес по време на националната среща на партията за обсъждане на резултатите от местните избори. 

Ако не са ромите кой ще ни чисти? В Чистотата в София метат само роми, работят като пчелички, в гробищни паркове, в мръсните работи са само те,

но ние сме им осигурили децата да са им толкова образовани колкото и нашите и да си изкарват с честен труд парите. Имаме право да гласуват повече за нас, заяви още Борисов. 

Премиерът представи и резултати от изборите за президент през 2016 година, когато техният кандидат Цецка Цачева загуби от кандидата, подкрепен от БСП Румен Радев.

"Изкарал съм как са гласували на президентските избори.

Оказва се, че Радев го обичат повече – 40 915 са гласували за него, а за Цецка тогава 19 хил. Два пъти повече са обичали Радев", обясни Борисов. 

"Много съм огорчен от нашите приятели от Демократична България,

но ние трябва да спрем да ги наричаме десница, защото това са бившите деца и внуци на червената номенклатура", смята премиерът.

По повод изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова днес в парламента, че е имало репресирани хора в Благоевград и други населени места, Борисов заяви:

"Моля я да ми ги изпрати тези хора. Ако се окаже, че е вярно, във вторник лично ще им се извиня и който си го е позволил, ако си го е позволил, просто ще види реакцията ми."

"Няма да приказвам защо в някои градове загубихме, защото те се възползват от моите думи и казват, че имаме проблеми. А сега нека да ни видят усмихнали, няма да ви се карам сега", заяви още той. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...