Няма такава държава ще се бори за депутати и президент - 24novini.bg

Няма такава държава ще се бори за депутати и президент

Няма такава държава внесе подписи за регистрация в съда, Тошко Йорданов не обяви дали ще работят с Мая Манолова Няма такава държава внесе подписи за регистрация в съда, Тошко Йорданов не обяви дали ще работят с Мая Манолова Фейсбук
05.11.2019 | 12:30
(0 гласа)

От ПП "Няма такава държава" влизат в битката за парламентарните и президентски избори. Новината съобщи сценаристът от "Шоуто на Слави" Тошко Йорданов пред журналисти, след като внесе документите за регистрация на партията в Софийския градски съд.

За регистрацията на партията на Слави Трифонов в Софийския градски съд са събрани общо 3 700 подписа.

Документите внесе Тошко Йорданов, един от сценаристите на бившето телевизионно шоу заедно с част от екипа.

Йорданов изрази увереност, че партията спазва закона, няма план "Б" и че ще получат регистрация.

Няма никакво законово изискване за името на партията, заяви Йорданов.

На въпрос дали партията има общи политически планове с Мая Манолова, тъй като тя беше първият гост по телевизията на Слави Трифонов вчера, Тошко Йорданов отговори лаконично: "Това, че беше първият гост е супер актуално, тъй като тя е втора на балотажа в София и знаете какви са резултатите от изборите".Според Йорданов победителят и хората на победителите от местните избори вече били по всички телевизии. В крайна сметка студиото е публицистично и смятам, че е по-интересно да се чуе другата гледна точка, агрументира се той за поканата към Манолова.

На втори въпрос -

възможно ли е партията НТД да има общо политически бъдеще с Мая Манолова, Йорданов даде да се разбере, че не може да отговори на този въпрос

и няма да коментира неща, които могат да се случат в бъдеще."Като направим нещо или смятаме да вземем решение за нещо, ще ви кажем. Всичко останало са спекулации", категоричен беше Тошко Йорданов.

Той не посочи и към кой политически спектър ще се ориентира партията, а заяви, че пред страната и пред хората има проблеми.

Йорданов изтъкна, че от една страна БСП - левите, са направили неща, които правят десните партии по света, а пък ГЕРБ - социални неща по време на изборите.

"Това ляво-дясно и да си чешем езиците, отдавна го няма.

На последните местни избори видяхте как гласуваха демократично мислещите хора", завърши Тошко Йорданов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...