Минеков: Взимането на София ще отреже две от трите глави на ламята (видео) - 24novini.bg

Минеков: Взимането на София ще отреже две от трите глави на ламята (видео)

Велислав Минеков заяви, че взимането на София ще отреже две от трите глави на ламята, която ни изяжда напоследък. 24новини
30.10.2019 | 18:00
(2 гласа)

Взимането на София ще отреже две от трите глави на ламята, която ни изяжда напоследък. Това означава краят на едно десетгодишно господарство, което стана нетърпимо със своята корупция, със своя грабеж, със своята интелектуална нищета и със своята естетика на грабежа в стил "Граф Игнатиев".

 

 

Това заяви професор Велислав Минеков днес по време на брифинг на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова заедно с представителите от Инициативния комитет, който я издигна за кандидат за столичен кемт.

"Следващата неделя ще гласувам за Мая Манолова", категорично заяви той и допълни, че 

"една група от незнайни простовати типове, тикви с тиквеници, откраднаха не само София, но и държавата, а това е решаващ ход."

"Това са хора с мръсни души, с долни мисли. Единственото, което е в техния разсъдък, е плячката", коментира още Минеков.

Професорът призова, хората "ако имате съвест, гласувайте" и бе категоричен, че

"друг шанс да се случи нещо няма, оставате в робството".

"Аз твърдя, че не съм прост, както онзи там се определи за прост. Аз се надявам, че ще се намерят достатъчно хора, които не се чувстват прости и ще направят това,което правя аз. Надявам се, че промяната е пред нас", завърши изказването си той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...