Борисов: С Кралев можем да излезем облечени като гимнастички - 24novini.bg

Борисов: С Кралев можем да излезем облечени като гимнастички

"Като се върнат гимнастичките ни със златните медали, ще излезем с Кралев облечени като гимнастички и ще кажем "каквато ни е гимнастиката - такава ни е и държавата", заяви Борисов. "Като се върнат гимнастичките ни със златните медали, ще излезем с Кралев облечени като гимнастички и ще кажем "каквато ни е гимнастиката - такава ни е и държавата", заяви Борисов. Архив
18.10.2019 | 18:00
(1 глас)

Министър-председателят Бойко Борисов отвърна на изказването на президента Румен Радев, че "каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът". 

 

 

"Като си дойдат златните момичета със златните медали, ние можем да си излезем с Кралев във вид на гимнастички и да кажем - "каквото ни е правителството, такава ни е гимнастиката".

Не е правилно това и опонентите ни да се съобразяват с това", опонира Борисов от Брюксел.

Той призова да не бъдат вкарвани в драмата какво ще решават футболните хора. 

"Както всяка федерация, те имат право да го решат. А ние да се отъждествяваме с победите или загубите и да поемаме политиците пасиви или активи, не е грешно", заяви премиерът. 

Борисов помоли още правителството да не бъде замесвано с БФС. 

"Съгласете се - да седна с Боби Михайлов и да поема всичките му пасиви! Не ща! Изобщо нямаме отношение ще правят ли конгрес, няма ли да правят, ще дават ли оставка, няма ли...", заключи Борисов.

И отново повтори, че на двустранната среща снощи с британския премиер Борис Джонсън си поговорили, поздравили се и си казали: "Заедно сме срещу расизма", разкри той и подчерта за прекрасните отношения, които страната ни има с Обединеното кралство.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...