Д-р Юри Фандъков за Фандъкова: Йорданка е хубава жена! - 24novini.bg

Д-р Юри Фандъков за Фандъкова: Йорданка е хубава жена!

Д.р Юри Фандъкова каза за съпругата си: "Йорданка е хубавва жена" Д.р Юри Фандъкова каза за съпругата си: "Йорданка е хубавва жена" Кадър: bTV
13.10.2019 | 10:37
(1 глас)

"Аз съм лекар. Педиатър съм. Работя в една софийска болница, имам частна практика. Нормалните неща. Йорданка е хубава жена и това привлича вниманието. С времето откриваш и другите неща. Нейното основно качество е разбирателството, аз съм по-сербез".

 

 

Това каза в ефира на bTV д-р Юри Фандъков, съпруг на кандидатката за трети кметски мандат в София Йорданка Фандъкова.

"Аз си признавам, че в сравнение с Йорданка не бях толкова добър родител. Тя беше човекът, който ни помиряваше. Аз винаги съм бил по-строг и имах доста пререкания с дъщеря ни, а Йорданка винаги казваше - успокой се, това е един обикновен тинейджър. Сега с внуците е различно.

Много ги глезя и майка им само им повтаря - радвайте се, че ви е дядо, а не баща", каза Юри Фандъков.

"Надявам се да сме били добри родители. В свободното си време винаги гледам да съм с внуците. За съжаление нямам време да им помагам с уроците. Майка им се грижи за тези неща. Най-много ме радва, че всички мои ученици пазят добри спомени от мен и поддържаме контакти. Аз бях млад учител, но строг.

Всички мои ученици успяха в живота. Много от тях заминаха в чужбина,

но най-хубавото е сега, че се връщат и продължават развитието си тук. Това означава, че София се развива", категорична беше Фандъкова.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...