Красимир Каракачанов: Ако се наложи, армията може да реагира с жива сила - 24novini.bg

Красимир Каракачанов: Ако се наложи, армията може да реагира с жива сила

22.09.2019 | 12:20
(0 гласа)

"Никой не казва, че ще бъдат изпратени само на границата с Турция, нелегални мигранти преминават и през гръцката граница. Има си разчети, които са направени. Има си план, ако се наложи, армията може да реагира с жива сила, със съоръжения, с техника, полеви кухни, медицински кухни и т.н."

Така вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира въпрос на Георги Любенов дали ще бъдат изпратени 2000 военни на границата с Турция и каква е ситуацията с мигрантския наплив.

 

Каракачанов коментира и изключването на партия "Атака" коалиция "Обединени патриоти". "От "Атака" не можаха да преглътнат гласовете на ВМРО. Когато твой коалиционен партньор вземе 150 000 гласа и вкара двама евродепутати, това трудно се преглъща. Защото политика не се прави от кръчмата, прави се реално в институциите и когато някой върши работа, хората го виждат", заяви вицепремиерът.

Заедно с Каракачанов, в студиото събеседник беше и Ангел Джамбазки, който е кандидат на ВМРО за кметския пост в София. Джамбазки е най-подготвен, той е подходяща кандидатура, бил е общински съветник, в момента е най-активния български евродепутат. Млад, енергичен човек, който има конкретни решения за проблемите на София, категоричен е Каракачанов.

От своя страна, Ангел Джамбазки отправи упрек към съдията и системата, пуснала на свобода предсрочно австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на българския студент Андрей Монов.

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...