ГЕРБ: В битката за София Манолова жертва гражданите - 24novini.bg

ГЕРБ: В битката за София Манолова жертва гражданите

Общинските съветници от ГЕРБ изпратиха позиция относно изявленията на Манолова за обществените поръчки. Общинските съветници от ГЕРБ изпратиха позиция относно изявленията на Манолова за обществените поръчки. ПП ГЕРБ
21.09.2019 | 15:57
(0 гласа)

В битката на Мая Манолова за София и лакомията й за власт жертвите са гражданите.

 

 

Това заявиха общинските съветници на ГЕРБ в Столичния общински съвет в своя позиция, разпространена до медиите относно изявлението на независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова, че обществените поръчки за електробусите са за определен кандидат.

В позицията пише още, че е "учудваща некомпетентността, която проявява по елементарни въпроси".

От ГЕРБ са категорични, че "никоя от размахваните от Манолова обществени поръчки няма да приключи преди изборите, но тя не знае това, защото не е проверила процедурите".

Според общинските съветници на ГЕРБ с изявленията си за обществените поръчки Манолова показва липса на компетентност за европейските проекти, тяхната защита и изпълнение."

"Поведението на Манолова е заплаха за спечелените проекти и осъществяването на конкретните мерки за подобряване чистотата на атмосферния въздух", пише още в позицията. 

От ГЕРБ смятат също, че Манолова повтаря поведението си от времената на подкрепяния от нея кабинет "Орешарски", когато европейските програми бяха затворени за България. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...