Иванчева отговори: Чатовете са фалшиви, профилът ми не е този - 24novini.bg

Иванчева отговори: Чатовете са фалшиви, профилът ми не е този

Иванчева отговори за чата, в който се твърди, че протестите срещу Гешев ще прераснат в бунт срещу правителството. Иванчева отговори за чата, в който се твърди, че протестите срещу Гешев ще прераснат в бунт срещу правителството. Архив
11.09.2019 | 17:20
(0 гласа)

Бившият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева отговори с писмо до медиите.

 

 

Тя заяви, че изнесената информация, че със Сдружение „Боец”, БиволЪ, Иво Прокопиев, „Да, България” и други е участвала в сценарий

премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор,

е долна лъжа и нов опит да бъде набедена.

Иванчева обяви, че ще сезира компетентните институции.

Тя определи сигнала срещу нея като фалшив с цел да я компрометира преди старта на предизборната кампания.

Бившата кметица изтъква, че нито един журналист не си е направи труда да провери дали името й във Facebook съвпада с това в изнесените чатове.

„Как никой не забеляза, че този човек е направил елементарен гаф със скрийншотите, като е писал от фалшив профил – моят профил е с двойно „SS” – DeSSislava Ivancheva, неговият – DeSislava Ivancheva”, пита Иванчева.

„Спрете да ползвате хора с ментални проблеми и инвеститорски мераци за бухалки, за да ни очернят всички, които не сме съгласни със сегашните модели на крадене, апропо управление.

Спрете вече със зле скалъпените театрални сценарии и постановки.

Спрете се вече, какво още искате от мен и Биляна Петрова, две беззащитни жени, без гръб от олигарси, руски, американски и всякакви други покровители”, призовава Десислава Иванчева.

„Какво още остана да направите с нас, освен вече да си изпълните заканата за разходка до Витоша. Разпънете ни на кръст пред Парламента, замеряйте ни с камъни и да се приключва”, пише още бившата кметица.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...