Фандъкова: Преди кампания винаги става въпрос, че съм много болна от рак - 24novini.bg

Фандъкова: Преди кампания винаги става въпрос, че съм много болна от рак

Йорданка Фандъкова заяви, че не за управлението на София, а за власт се борили другите кандидати Йорданка Фандъкова заяви, че не за управлението на София, а за власт се борили другите кандидати Кадър: NOVA/ Архив
10.09.2019 | 10:20
(0 гласа)

„Ако в момента трябва да реагирам, отново бих реагирала така. Защото за мен има наистина граница, когато е възможно да унижиш лично човешко достойнство, особено на близки хора. Аз самата съм била потърпевша от подобни публикации и ще кажа директно".

 

 

Това каза пред Nova кметът Йорданка Фандъкова, кято на 2 септемви обви кандидатирането си за четвърти мандат.

"Когато е ставало въпрос, обикновено преди кампания, че съм много болна от рак или че имам някакви здравословни проблеми...

това накърнява и притеснява изключително много близките ми хора. И за мен това наистина е една човешка реакция на човек, на жена, на майка. По отношение на медиите аз никога не съм се бъркала в работата на нито една медия. Отново ще подчертая, че това е лична реакция на всеки един, който е реагирал. Това не е партийна реакция и така трябва да бъде“, каза Йорданка Фандъкова.

„Много хора говорят за това, че тази кампания ще бъде наистина като на „живот и смърт“.

За мен това никога не е било така. За мен кампанията е една възможност да представиш своите нови идеи и проекти. Разбира се да дадеш отговори и да отчетеш това, което си направил", каза тя.

"За някои кандидати изглежда, че това не е състезание за София, а битка за София, даже битка за власт, бих казала. Но според мен хората не очакват това от нас“, каза още Фандъкова.

Относно порнографските снимки, публикувани от една медия, Йорданка Фандъкова каза, че нейната реакция е била дълбоко лична и че тя самата е била "обект на такива публикации".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...