Веселин Маринов: Цветанов е събрал любов от хората, от Борисов съм огорчен - 24novini.bg

Веселин Маринов: Цветанов е събрал любов от хората, от Борисов съм огорчен

Веселин Маринов заяви, че е огорчен от Борисов, а Цветанов е събрал любовта на хората и е добър прятел Веселин Маринов заяви, че е огорчен от Борисов, а Цветанов е събрал любовта на хората и е добър прятел
07.09.2019 | 12:40
(0 гласа)

"Огорчен съм от думите на Бойко Борисов за мен... Не мога да кажа, че съм бил много радостен. Естествено, че съм много огорчен, защото с тези думи той някак си подцени и омаловажи онова, което аз съм направил с музиката и със себераздаването си за политическата партия, която той представлява. А аз не съм дал малко”.

 

 

"Цветан Цветанов е насъбрал огромно количество любов от толкова много хора със своята честност и борба към справедливост".

Така Веселин Маринов коментира пред bTV какт думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за себе си и изявите на певеца по мероприятията на партията, така и приятеството си с Цветан Цветанов.

Маринов е личен приятел на бившия зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. След като Цветанов напусна партията, Борисов ”свали доверието” и от Маринов, за което днес той каза:

”И смятам, че не беше правилно. Но в края на краищата всеки има право да каже това, което мисли. И мога само да кажа, че онова, което каза той, не е онова, което аз мисля".

Той разказа, че е станал близък с Цветанов покрай спорта и любовта към кроса.

Това ги е събрало, а самите те са се запознали в парка, докато са тичали всяка сутрин.

”Спортът ни събра и до ден днешен няма кое да ни раздели. Цветан Цветанов премина през един труден период от своя живот, който аз приемам като един огромен опит", каза Маринов. Според думите му Цветанов е един от онези 3-4 приятели, които всеки човек има и с които споделя и тежките моменти, но и успехите си и те могат да се радват на тях.

"Има няколко неща, които няма как да ги купиш. Това са приятелите, любовта и здравето.

Те са онези непреходните. Аз знам какво мога. Знам колко хора обичат това, което правя. Затова продължавам напред. С лека горчивина, която вече отшумява като всичко, което наистина времето лекува в живота”, каза Маринов.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...