Плевнелиев: Радев ще играе за изпълнителната власт - 24novini.bg

Плевнелиев: Радев ще играе за изпълнителната власт

Росен Плевнелиев смята, че Румен Радев иска изпълнителната власт и ще се бори за нея. Росен Плевнелиев смята, че Румен Радев иска изпълнителната власт и ще се бори за нея. Нова телевизия
04.09.2019 | 20:37
(0 гласа)

"Президентът Румен Радев рано или късно ще играе за изпълнителната власт", заяви в ефира на Нова телевизия бившият държавен глава Росен Плевнелиев по повод изказването на Радев днес при откриването на осмата парламентарна сесия на 44-тото Народно събрание.

 

 

"Радев иска изпълнителната влас и рано или късно ще играе за това", допълва Плевнелиев. 

Според него президентът е отворил въпроса за това, че "може да има собствена политическа партия, че може да бъде подкрепен от независими кандидати или той да подкрепя независими кандидати".

"Друг е въпросът колко независими изобщо са кандидати като Слави Трифонов или Мая Манолова", допълва Плевнелиев. 

Новият политически сезон беше открит днес с реч на президента Румен Радев. Той заяви, че "трябва промяна, за да не измете улицата статуквото". 

"Времето за промяна изтича неуморимо, така както изтичат навън младите и трудоспособни хора, затова моят призив е още сега, в тази парламентарна сесия да се концентрират узилия за важни за бъдещето на страната решения. Или апатията ще продължи да обхваща България, или улицата ще помете статуквото, ако това не се случи", заяви той днес.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...