Каракачанов: ГЕРБ и ВМРО ще издигат заедно кметове - 24novini.bg

Каракачанов: ГЕРБ и ВМРО ще издигат заедно кметове

ВМРО и ГЕРБ ще се явят заедно на изборите в 6-7 области, казва Каракачанов ВМРО и ГЕРБ ще се явят заедно на изборите в 6-7 области, казва Каракачанов
31.08.2019 | 20:00
(0 гласа)

ВМРО е заедно с ГЕРБ в кметската битка за 7 областни града. Това обяви в интервю пред Dariknews.bg вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов. 

 

 

Явно нашите партньори от ГЕРБ нямат готовност и решимост сериозно да се борят с темата с битовата циганска престъпност -

няма друго обяснение за мен, казва той по темата за ромите и промените в НПК да не се прилага съкратено производство при тежки престъпления, предложени от ВМРО.

На някои места нашите структури на ВМРО предпочитат да се явяват заедно с НФСБ и това ще бъде уважено. На други места смятат, че коалицията трябва да включва и СДС. На трети места водят преговори с другите ни коалиционни партньори от ГЕРБ, казва Каракачанов.

За София задължително ще извадим собствена кандидатура,

посочва още той и добавя, че се обсъждат четирите имена,

За Пловдив Славчо Атанасов е общ кандидат на ВМРО и НФСБ, казва той, като добавя, че ген. Шивиков ще е кандидат за кмет на Карлово. В Русе кандидатът за кмет ще бъде от ВМРО и НФСБ са заявили готовност да го издигнем заедно, посочва Каракачанов.

С ГЕРБ ВМРО ще се яви в "поне 6-7 областни града и в още над 20 други общини",

казва още той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...