Нинова: Целта ни е двойно повече кметове на БСП - 24novini.bg

Нинова: Целта ни е двойно повече кметове на БСП

Нинова обвини ГЕРБ, че нахъсва младежите с език на омразата Нинова обвини ГЕРБ, че нахъсва младежите с език на омразата
31.08.2019 | 16:00
(0 гласа)

Целта на БСП на предстоящите местни избори е да увеличи на 100 процента броя на кметовете си, каза в Русе лидерът на БСП Корнелия Нинова.

 

 

Днес в града се провежда областната конференция на партията

В Русе Нинова коментира и изказването на председателя на парламента Цвета Караянчева пред младежката организация на ГЕРБ, че

„президентът Радев говори като беквокал на госпожа Нинова".

"Когато госпожа Караянчева и господин Борисов, или който и да е от ГЕРБ, се яви на пряк мажоритарен избор през българския народ и спечели 2 милиона 63 хиляди и 32 гласа, тогава ще има морално право да коментира президента Радев, който събра толкова гласове. И тогава бих коментирала и аз. Сега е загуба на време. Но нещо друго е по-важно от това изявление на госпожа Караянчева, което мен лично ме разтревожи. Казвам си го откровено", коментира тя пред БНТ.

"На тази среща бяха събрани младите хора от ГЕРБ.

Те бяха „нахъсвани" за кампанията с говорене срещу президента, с говорене срещу лидера на опозицията, с една агресия и омраза към политическия опонент.

А на мен ми се струва, че е важно да отговорим на въпроса: Какво младо поколение ние искаме? Не може по този начин на си „нахъсваш" младите хора и нито дума за младежка политика, за безработица, за помощ за млади семейства, за деца", каза Нинова още.

Тя се обърна към младежите от ГЕРБ с думите: "Вие сте избрали ГЕРБ, вие сте свободни хора - това е ваше право, но мислете за проблемите на вашето поколение!"

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...