Караянчева: Радев се заяжда с нас, защото иска други правомощия - 24novini.bg

Караянчева: Радев се заяжда с нас, защото иска други правомощия

Цвета Караянчева заяви, че президентът Румен Радев не е доволен от правомощията си и затова се заяжда постоянно с ГЕРБ. Цвета Караянчева заяви, че президентът Румен Радев не е доволен от правомощията си и затова се заяжда постоянно с ГЕРБ. ПП ГЕРБ
30.08.2019 | 14:37
(0 гласа)

"Президентът Румен Радев се заяжда с нас непрекъснато, защото не е доволен от правомощията, които му дава Конституцията. Той създава напрежение между институциите, като непрекъснато повтаря, че сме били на дъното", заяви председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева пред младежите от ГЕРБ по време на 12-ия Летен университет на младежката структура на партията, който се провежда във Варна, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

 

 

"За няколко години не е казал нито един позитив, чужбина обаче говори",

заяви още Караянчева и допълни, че

"говори като беквокал на Корнелия Нинова".

Председателят на Народното събрание се чуди откъде се информира президента и заяви, че подозира, че слуша единствено телевизията на БСП - Българска свободна телевизия.

"Аз не знам откъде се информира президентът, защото вчера председателят на Европейската комисия беше в България и каза, че България се развива изключително добре, икономически ръст има и аз това го забелязвам. Не знам дали той не се информира единствено и само от партийната си телевизия - БСП, защото говори като беквокал на госпожа Нинова", заяви тя пред МГЕРБ.

Според Караянчева, "ако  някой иска да стане министър-председател, трябва да създаде партия, да изгради структури, да обиколи страната и да убеди хората".

Тя попита къде е отиша Елена Йончева, която преди изборите за Европейски парламент беше изключително активна и обикаляше институциите с папки. 

"Йончева се скри и не се извини на оклеветените хора и институции", заяви Караянчева.

Председателят на парламента допълни, че

очаква предизборната кампания за местните избори да бъде пълна с черен PR

и посъветва младите хора да не се поддават на провокациите на опозицията. 

"Политическите ни опоненти колкото и да говорят, че не става, делата ни казват друго. За десет години направихме неще, които никой друг преди нас не е успявал", категорична е Караянчева. 

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...