Съпругата на Лозан Панов с писмо до Пеевски в артистично-селски стил - 24novini.bg

Съпругата на Лозан Панов с писмо до Пеевски в артистично-селски стил

Съпругата на Панов е в черно Съпругата на Панов е в черно
20.03.2018 | 15:33
(0 гласа)

Съпругата на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов – Бети Панова написа днес изключително страннo иронично отворено писмо до депутата от ДПС и издател на вестници Делян Пеевски.

 

Писмото е написано артистично в стил, който би могъл да бъде определен единствено като „селски” – пълно е с правописни и граматически грешки, жената нарича себе си „булка”, а към Пеевски се обръща с „брат”. Самата Панова е главен редактор на немскоезичния “Wirtschafsblatt”, което изключва възможността да пише така по принцип. В края на доста дългия текст се обяснява, че употребата на този език е нарочна, за да може да бъде разбрана от Пеевски, тъй като той говорел така, съди тя от негови редки изяви в парламента и езика на изданията му.

 

Общото послание на текста е, че публикациите във ветсниците на Пеевски насочени срещу Лозан Панов, в които и тя е спомената често, няма да го откажат от съдебната реформа. „Белким най-накрая му уври трънската глава. Ти не си ли забелезал още, че у нея нема нищо друго освен това”, се казва в писмото.

 

Панова напомня, че съди част от изданията на Пеевски и иронично отбелязва, че при него работят професионалисти, които много държат на свободата на словото. Последните атаки в медиите на Пеевски срещу Панов бяха свързани с несъстоялия се избор на председател на Софийски градски съд миналата седмица.

Писмото е публикувано предимно в медиите, които по принцип се противопоставят на депутата от ДПС, въпреки призива на Панова той да го публикува и в своите.

Пълният текст на писмото, което е трудно за преразказване предвид специфичния си стил, може да видите в прикачения файл.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...