Нинова: Свалихме доверие от варненския лидер Гуцанов - 24novini.bg

Нинова: Свалихме доверие от варненския лидер Гуцанов

Корнелия Нинова съобщи, че БСП сваля доверието си от варненския лидер на партията Борислав Гуцанов Корнелия Нинова съобщи, че БСП сваля доверието си от варненския лидер на партията Борислав Гуцанов
15.07.2019 | 18:40
(0 гласа)

БСП свали доверието си от варненския лидер на партията Борислав Гуцанов. „Взехме нелеко решение, което е подчинено на едно желание – обновление, промяна на статуквото", каза Корнелия Нинова във Варна, където се проведе изнесено заседание на Изпълнителното бюро на партията.

"Когато искаш прoмяна в страната, първо трябва да покажеш промяна в себе си.

Борислав Гуцанов от днес е със свалено политическо доверие от ИБ

като председател на градската организация. До конференцията през септември длъжността ще изпълнява Христо Боев - председател на район "Одесос", заяви за още Нинова.

Като проблеми във Варна Нинова посочи, че хората споменават чистотата на въздуха в града и отражението му върху здравето им, тежкото състояния на инфраструктурната система и лошата канализация, сметопочистването в някои райони, където не се извозва боклукът – напр. Приморско, Младост, Владиславово,

проблеми в здравеопазването и поминъка на хората, ниските заплати.

"Един от най-важните въпроси – малък и среден бизнес. Варна е град с големи, но неоползотворени възможности за икономиката. Пред нас стои въпросът за изграждане на индустриална зона", посочи тя.

Нинова съобщи, че от Варна БСП започва национална кампания – подписки за допитване до жителите по местни проблеми,

като резултатите от допитването ще станат част от платформата на Левицата за местните избори. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...