Стоянова: Отсъствието на Цветанов ще се отрази на изборната организация - 24novini.bg

Стоянова: Отсъствието на Цветанов ще се отрази на изборната организация

08.07.2019 | 10:01
(0 гласа)

Отсъствието на Цветан Цветанов неизбежно ще се отрази на изборната организация, тъй като именно той като шеф на изборния щаб е изпълнявал изцяло всички координационни функции. 

 

Това коментира пред БНТ депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова по повод решението на конгреса на партията да приеме оставката на Цветанов и да го освободи от всички постове.

 

От думите й стана ясно, че работата на Цветанов ще се поеме от повече хора и с по-голяма активност от страна на Изпълнителната комисия.

Организационната дейност няма да е концентрирана в един човек, а ще е задача на повече хора, заяви Стоянова.

Отоворността ще се носи от партията и лидера Борисов, но така процесът ще е по-демократичен, добави тя на въпрос дали няма да има размиване на отговорност.

Като наследство от Цветанов Менда Стоянова вижда структурита на партията, които основно той е изградил.

По повод създаването на Етична комисия в партията тя заяви, че това не е вътрешна полиция, а опит да се отговори на общественото очакване за повече справедливост.

 

Менда Стоянова, която е и председател на бюджетната комисия в парламента, разкритикува БСП за писмото до европейски институции за партийната субсидия.

Г-жа Нинова вместо да пише до европейските институции, да беше направила това, което законът дава като възможност - алтернативно предложение, около което да търсиш консенсус,

посочи Стоянова.
По-лесно е да не заемаш позиция, а след това да се оплакваш, добави тя.

От думите й стана ясно, че ГЕРБ все още не са сигурни, че решението за 1 лев субсидия е правилно, но все пак е прието, за да не бъдат боксува круша на популисти. То беше поискано от 2,5 млн. души, посочи Стоянова, като от мнението й стана ясно, че решението е прието, за да не ги обвиняват, че се „вкопчват в субсидиите“.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...