Започна седмица на протести срещу застрояването на Черноморието - 24novini.bg

Започна седмица на протести срещу застрояването на Черноморието

Граждани протестират срещу презастроването на Черноморието Граждани протестират срещу презастроването на Черноморието снимка: кадър Нова ТВ
11.06.2019 | 19:59
(0 гласа)

Граждани се събраха на протест пред Народното събрание, с което сложиха началото на седмица на протести срещу презастриояването на Черноморското крайбрежие.

 

„Драгите управляващи организират специално за населението още презастрояване на морето, укрепване на бреговете с хотелски комплекси, изравняване на дюните, преследване на престъпните къмпингари.

 

Ние, гражданите, излизаме за да ги подкрепим, защото нямаме нужда от свободни плажове, искаме още празни и грозни хотели – колкото повече, толкова повече, искаме друг да ни казва къде и как да почиваме.
Искаме работа за българската мафия!

Скъпи поданици,

Обявяваме начало на протестна седмица за всички, които не са съгласни с горния текст!

Бъдете в пълно бойно снаряжение, палатки, кърпи, шнорхели, плавници, чадъри, кофички с лопатки, пояси, слънцезащитни мазила, шатри и шезлонги, надуваеми дюшеци, джапанки и всякакви други плажни изненади. Рибарите да носят въдици!“, посочват организаторите на протеста в социалната мрежа.

 

Освен за спирането на строежите по българското Черноморие, протестиращите се обявиха против промените в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, касаещи къмпингуването.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...