Иванчева: Подкуп не сме искали, пречехме на мафията - 24novini.bg

Иванчева: Подкуп не сме искали, пречехме на мафията

Десислава Иванчева твърди, че е спирала корупция и не е взимала подкуп Десислава Иванчева твърди, че е спирала корупция и не е взимала подкуп Кадър: bTV
06.06.2019 | 18:30
(0 гласа)

Аз разрешение за строеж няма как да издам, то се издава от главния архитект Здравко Здравков, цялата история е нереална и абстрактна, заяви пред бТВ бившият кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева.

 

 

Това е първото телевизионно участие на Иванчева в студио, след като е получила разрешение от съда да излезе от апартамента си, където е под домашен арест. 

От СРСтата остана малка част, от която се разбира, че трето лице иска подкуп от наше име. Такъв не сме искали, защото няма за какво.

Има сериозен политически натиск по делото.

За малко над години и половина в общината сме открили, че 5 терена са откраднати и сме ги дали на прокуратурата. Това е милиони пари връщане на гражданите, затова пречехме на строителната мафия,

заяви Иванчева.

Тя е категорична, че не е носила папки от общината вкъщи и като доказателство посочи, че такива не са намерени в дома й при обиска след задържането й.

 

Това, че си осъден на първа инстанция, не означава, че на следващи инстанции обвинението ще издържи, отбеляза тя по повод представянето й от редица политици като осъдената кметица.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...