Йончева: Борисов се държи, като човек с бухалка - 24novini.bg

Йончева: Борисов се държи, като човек с бухалка

Елена Йончева отвърна на Борисов за "жалки женици". Елена Йончева отвърна на Борисов за "жалки женици". Архив
Мария Йорданова 24.05.2019 | 10:00
(0 гласа)

Отдавна сме свикнали премиерът Бойко Борисов да се държи като човек с бухалка. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България. 

 

 

Това написа във Фейсбук водачът на листата на БСП за евроизборите Елена Йончева по повод изказванията на министър-председателя в сутрешния блок на Нова телевизия вчера, че лидерът на левицата Корнелия Нинова и Йончева са "жалки женици". 

"Борисов лъже отново - нагло и безочливо", пише още социалистката.

Според нея

"фактът,че обижда, лъже и се държи арогантно три дни преди изборите означава, че е уплашен и вижда приближаващия край на политическата си кариера".

В публикацията си Йончева заявява, че

с Нинова не са обидени, защото "знаят с кого си имат работа и кого са притиснали до стената".

Той отново излъга,  този път, че е декларирал къщата си. Къщата, наречена от него “зайчарник” е само илюстрация на това как премиера спазва законите. От справки в подадените декларации на Бойко Методиев Борисов пред Сметната палата и пред КОНПИ, респ. КПКОНПИ, се вижда, че въпросната жилищна сграда не е декларирана,

пише още Йончева в публикацията си по повод обясненията на премиера, че пристройка към бащината му къща е на мястото на "прасето, кокошарника и зайчарниците".

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...