Йончева: За къщата в Барселона Борисов е притискал журналисти да не разследват - 24novini.bg

Йончева: За къщата в Барселона Борисов е притискал журналисти да не разследват

Елена Йонева обвини Борисов за къщата в Барселона - че струва 1,7 млн. евро и че е заплашвал по телефона журналисти да не разследват Елена Йонева обвини Борисов за къщата в Барселона - че струва 1,7 млн. евро и че е заплашвал по телефона журналисти да не разследват
21.05.2019 | 15:31
(0 гласа)

Елена Йончева: „Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже на кого е оказвал натиск, на кои журналисти, за да спрат тези разследвания"

 

Това каза днес в Бургас водачът на листата на „БСП за България” за предстоящите евроизбори Елена Йончева към премиера Бойко Борисов във връзка с документите, които депозира в прокуратурата да се провери къщата и свързаните с нея офшорни сметки.

Тя подчерта, че не очаква той да каже истината, но е убедена, че ще разберем истината

след като ГЕРБ си отиде и хората не ги е страх да говорят.

Йончева каза, че днес е внесла сигнал в прокуратурата да се разследва сметка, свързана с тази къща в Барселона. „Там са вкарани 1,7 млн. евро”, коментира тя.

Водачът на листата на социалистите припомни, че Ал Капоне е бил хванат за 30 хил. долара,

въпреки че е правил нелегален бизнес за стотици милиони.

„Те казват "няма кой да ни накаже". Има кой да ги накаже, ние, българският народ, ще ги накажем и Европа ще ги накаже, защото тази корупция генерира евроскептицизъм и на Брюксел вече не му трябва гарбителската шайка”, категорична бе Елена Йончева.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...