Йончева: Къщата на Борисов в Барселона струва 1,7 млн. евро - 24novini.bg

Йончева: Къщата на Борисов в Барселона струва 1,7 млн. евро

Елена Йонева обвини Борисов за къщата в Барселона - че струва 1,7 млн. евро и че е заплашвал по телефона журналисти да не разследват Елена Йонева обвини Борисов за къщата в Барселона - че струва 1,7 млн. евро и че е заплашвал по телефона журналисти да не разследват Facebook/ БСП
21.05.2019 | 15:01
(0 гласа)

„Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже- на кого е оказвал натиск, на кои журналисти, за да спрат тези разследвания." Тези думи отправи водачът на листата на „БСП за България” за предстоящите евроизбори Елена Йончева към премиера Бойко Борисов от Бургас.

 

 

Тя подчерта, че не очаква той да каже истината, но е убедена, че ще разберем истината

след като ГЕРБ си отиде и хората не ги е страх да говорят.

Йончева каза, че днес е внесла сигнал в прокуратурата да се разследва сметка, свързана с тази къща в Барселона. „Там са вкарани 1,7 млн. евро”, коментира тя.

Водачът на листата на социалистите припомни, че Ал Капоне е бил хванат за 30 хил. долара,

въпреки че е правил нелегален бизнес за стотици милиони.

„Те казват "няма кой да ни накаже". Има кой да ги накаже, ние, българският народ, ще ги накажем и Европа ще ги накаже, защото тази корупция генерира евроскептицизъм и на Брюксел вече не му трябва гарбителската шайка”, категорична бе Елена Йончева.

Според нея те ще ни помогнат и с европейския прокурор.

„Защо Борисов не иска г-жа Кьовеши да заеме този пост и гласува срещу нея? Защото тя ще ги хване и ще ги накаже”, подчерта тя.

По думите й, на на 26-ти май, пред България има два избора – или оставаме тази криминална шайка, това криминално робство да продължава и младите хора да напускат България, или отиваме да гласуваме с номер 18.

„На следващите избори ще бъде късно и няма да можем вече да имаме свободен вот. Сега имаме шанс”, каза още Йончева.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...