Нинова: Борисов управлява чрез страх - 24novini.bg

Нинова: Борисов управлява чрез страх

Корнелия Нинова поиска от Цацаров разследване на офшорни сметки, за които тя твърди, че са на Борисов Корнелия Нинова поиска от Цацаров разследване на офшорни сметки, за които тя твърди, че са на Борисов
21.05.2019 | 14:27
(0 гласа)

"Г-н Борисов управлява чрез всяване на страх. В този случай си търси оправдание за загуба, която им предстои“, коментира председателят на БСП Корнелия Нинова пред бТВ.

„Ние не се интересуваме от личния живот на Бойко Борисов. Искаме от главния прокурор да провери тази офшорна сметка и какви пари са постъпили от Иван Саздов", каза тя.

"Също така, искаме да се поиска цялата информация от прокуратурата в Каталуня за тази сметка. С тази офшорна фирма е свързана друга офшорна фирма, чиито управители са ефективно осъдени за пране на пари и укриване на собственост“, посочи пък Елена Йончева в Бургас.

"Какво направи Борисов с къщата в Барселона?

Нека каже на кого е оказвал натиск, на кои журналисти, за да спрат тези разследвания."

Тези думи отправи водачът на листата на „БСП за България” за предстоящите евроизбори Елена Йончева към премиера Борисов от Бургас .

Тя подчерта, че не очаква той да каже истината, но е убедена, че ще разберем истината след като ГЕРБ си отиде и хората не ги е страх да говорят.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...