Борисов за Нинова и Йончева: Не ме интересуват тези госпожи - 24novini.bg

Борисов за Нинова и Йончева: Не ме интересуват тези госпожи

Бойко Борисов в Добрич ряза лента на завод и заяви, че "госпожите Йончева и Нинова не го интересуват" Бойко Борисов в Добрич ряза лента на завод и заяви, че "госпожите Йончева и Нинова не го интересуват" Facebook/ Бойко Борисов
21.05.2019 | 15:30
(0 гласа)

"Не ме интересуват тези госпожи.Няма да им вляза в тона. Нинова я отстраниха като заместник-министър. За какво – тя да отговори. „Днес най-важното са заводите, работната ръка. Критиките им не ме интересуват”. Това заяви премиерът Бойко Борисов за Елена Йончева и Корнелия Нинова от БСП по повод обвиненията им към него.

Той днес присъства на откриването на нова екологична производствена линия в завод за слънчогледово олио в Добричко.

Във връзка с намаляването на партийните субсидии, той отново припомни, че

"олигарсите дават много пари. Можем да намалим субсидиите, готови сме да участваме в това, но не трябва да оставяме партиите в ръцете на червените олигарси".

"Вземете Германия. Те имат т.нар. фондации, които получават стотици милиони евра, за да помагат на партиите”, каза още премиерът.

„Трябва да се вдигат доходите, да се вдигат заплатите, за да можем да си връщаме работниците, които са навън.

Ние строим нови заводи, това е индустриализацията на страната!

Всички колеги са създали идеални условия за инвеститори. Всеки ден се отварят нови и нови заводи, линия след линия”, каза още Бойко Борисов, който посети последните дни на кампанията да реже ленти на частни заводи, някои от които отдавна работят.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...