Борисов: Битката ми е как ГЕРБ ще върви без мен - 24novini.bg

Борисов: Битката ми е как ГЕРБ ще върви без мен

20.05.2019 | 11:32
(0 гласа)

Моята битка не е да си връщам партията от някой, въпросът е как партията без Борисов да продължи да бъде същата. В момента, в който си изкарам мандата ще се върна в партията, заяви пред бТВ премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос дали е имало битка между него и Цветан Цветанов за връщане на влиянието в партията. 

 

Рокади в партията ще има колкото трябва.

Превенцията е най-важното нещо – сега съм сигурен, че на никой през акъла не му минава да купи къща за гости или апартамент, коментира той.

 

Трябва да се подготви ядро от можещи, знаещи хора. Имам и момчета и момичета, които биха могли да ме заместят в партията, добави той. Но заяви, че няма да казва имена, тъй като има поне година и не иска да има вътрешни битки.

По повод скандала „Апартаментгейт“ с Цветан Цветанов Борисов заяви, че се е разграничил колкото трябва от него, но и в момента Цветанов прдъжава да дава много за партията, защото има качества.

Партията е като футболен отбор – днес си звезда, утре резерва,

обяви Борисов на въпроса за Цветанов.

Той е категоричен, че независимо от резултата на изборите няма за какво да подава оставка.

Всеки, който беше замесен в скандал, понесе своята отговорност. Оставка съм давал няколко пъти, сега не виждам причина, категоричен е премиерът.

Моят синковец има една къща за гости, от другата страна три - но не им пука,

ядоса се Борисов на скандала с къщите за гости като по всяка вероятност визира къщата за гости на бившия заместник-министър на икономиката Александър Манолев и твърденията, че семейството на Елена Йончева има три къщи.

Той повтори отново, че очаква от БСП сценарий, подобен на Костинбродската афера с фалшивите бюлетини.

Те нямат друг шанс, в учебника на КГБ пише – най-добрият начин да унищожиш един човек е да подбереш избрани истини и след това да ги съчетаеш, а при тях има много такива, коментира премиерът.

 

Тръгва информацията – ГЕРБ губи 6% от Костинброд затова се готвим четвъртък-петък да имаме реакция по новия Костинброд, който готвят.

Те виждат, че като аргументи няма какво да направят – разчитаха, че със злоба и компромати ще разклатят партията, но се видя, че Мария Неделчева в пъти превъзхожда техния кандидат, добави Борисов.

Искам да им кажа на моите опоненти, че омразата изяжда първо отвътре,

обърна се предумно към БСП Борисов.

Той отговори и на обвиненията на Корнелия Нинова, че е похарчил около 6 млрд. лева за личното си политическо оцеляване като заяви, че тези пари са отишли за заплати, за хора с увреждания, МВР, отбраната, техника, ремонт, самолети и хеликоптери, за военно училища, универистети, църкви, манастири, общини – водоснабдяване, канализация, детски градини и други.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...