Борисов: Радев и БСП е едно и също - 24novini.bg

Борисов: Радев и БСП е едно и също

20.05.2019 | 08:40
(0 гласа)

Радев и БСП са едно и също. Това, което говори Нинова, Радев, Йончева, Иво Христов е едно и също. Звучи смешно като кажеш равноотдалечен. 

 

Това коментира пред бТВ премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше в студиото с водача на листата на ГЕРБ за евроизборите Мария Габриел, която той държи да бъде наричана Неделчева.

 

Борисов е категоричен, че не е редно президентът Радев да провежда срещи по повод избирането на нов главен прокурор. Няма аз да го правя същото, защото е намеса в работата на съдебната система.

Има си Конституция, когато ВСС избере главен прокурор, тогава Радев може да наложи вето и да има роля, коментира Борисов.

Той може да ги вика колкото си иска, но така огласено не ми се вижда правилно, добави той.

Всяка сряда идват при мен главният прокурор и шефовете на всички служби, защото се отчитат за направеното по спиране на контрабандата и вътрешната сигурност, идват заедно и си отиват заедно, така е редно, заяви Борисов.

БСП винаги са свикнали да държат цялата съдебната власт, те да са съдниците и да раздават правосъдие. Но когато те раздават правосъдие, Белене отеснява,

добави премиерът.

 

Той отрече отново твърденията, че има къща в Барселона. А по повод твърдението на Елена Йончева, че братовчед му е поставено лице в бившата фирма на Борисов „Ипон“, той беше категоричен, че с братовчед си не си говори и още по-малко ще му даде да му ръководи фирмата.

Те нямат друг шанс, в учебника на КГБ пише – най-добрият начин да унищожиш един човек е да подбереш избрани истини и след това да ги съчетаеш, а при тях има много такива,

коментира премиерът.

Тръгва информацията – ГЕРБ губи 6% от Костинброд затова се готвим четвъртък-петък да имаме реакция по новия Костинброд, който готвят.

Те виждат, че като аргументи няма какво да направят – разчитаха, че със злоба и компромати ще разклатят партията, но се видя, че Мария Неделчева в пъти превъзхожда техния кандидат, добави Борисов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...