Главният секретар на МВР: Имаме много следи, търсим го - 24novini.bg

Главният секретар на МВР: Имаме много следи, търсим го

18.05.2019 | 09:50
(0 гласа)

Продължаваме да си вършим работата, имаме много следи, които ни насочват. Нямаме информация мъжът да е напуснал страната, дори следите ни казват, че още е в района. 

 

Това съобщи на брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод продължаващото девети ден издирване на предполагаемият убиец от Костенец – Стоян Зайков.

 

В един от претърсените периметри е намерено оръжие, което отговаря на едно от оръжията на убийствата, каза той. и добави, че ще бъдат назначени експертизи, за да се установи дали оръжието е същото, използвано от Зайков.

Иванов коментира, че все още не е 100% сигурно, че между двете убийства има връзка и че са извършени от един и същ човек.

Снощи до късно МВР са проверявали сигнали, но не е намерен човека там. Днес все още няма нови сигнали за местонахождението му, уточни Иванов.

Възможно е да се укрива, назад във времето се е укривал много пъти, способен е да оцелява сам. Няма данни да има помагачи, допълни главният секретар на МВР.

Техниката и хората остават в Костенец, продължава използването на термокамери, дромове и кучета, както и облитането с хеликоптер, стана ясно още от думите му.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...