Според Борисов президентът призовава към диктатура - 24novini.bg

Според Борисов президентът призовава към диктатура

20.04.2019 | 15:31
(0 гласа)

Някой си беше позволил да ме коментира за пълзящата диктатура, а в изказването си иронизирах Иво Христов за пълзящата автокрация. Ако имаше таква как щяхте да се съберете в Южния парк, бе? Как ще се говори от сутрин до вечер за апартаменти?

 

Това заяви на дискусията на ГЕРБ „Европа в нашия дом“ министър-председателят Бойко Борисов.

 

Демокрацията си работи, каква автокрация. Когато върховния главнокомандващ (бел. ред. президентът) призовава генералитета да не слуша безропотно към какво ги предизвиква, не е ли доктатура, колко военни преврати има,

притесни се Борисов.

Много се изнервям, когато само ГЕРБ е атакуван, но ние имаме стандарт, виновните си тръгват, а техните оставки къде са, попита реторични Борисов.

На призива на президента Радев за щателна проверка на политиците за имоти извън страната и офшорни сметки, Борисов отговори също с призив за такава.

Цялата Тройна коалиция и кабинета „Орешарски“ се събрали в „Южния парк“, наедно място събрани и говорят за корупция. Тези, когато управляваха ние не излизахме от следствието, само поръчкови дела.

Добре, че има направихме парк, за да има къде да се събират. Преди нас в София нямаше нищо, обяви Борисов. 

Изведнъж казват ГЕРБ трябва да бъде заличен, както заличиха СДС, за да останат само БСП. Те тоновете наркотици, които съм задържал при моите операции, не могат да ми преброят. Тези, които сега говорят срещу нас, направиха отсечката на "Тракия" край Чирпан, но ние няма да се сравняваме с чеверме-социалистите, добави Борисов.

 

Заболя ме от това, което се случи в миналите дни,

заяви Борисов без да пояснява какво има предвид, но от изказването му стана ясно, че са обвиненията около „Апартаментгейт“. Но като ги слушам се амбицирам, заяви премиерът.

Той обяви, че следващата година отново ще има увеличение на учителските заплати и парите за образование, защото БСП разчитали именно на необразованито хора. Борисов заяви също, че до 2 години магистрала „Хемус“ ще бъде завършена след Плевен и обеща пари на МРРБ за ВиК проекти.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...