Татяна Дончева: "Червен картон" за ГЕРБ - КПКОНПИ стана ГЕСТАПО - 24novini.bg

Татяна Дончева: "Червен картон" за ГЕРБ - КПКОНПИ стана ГЕСТАПО

Татяна Дончева заяви, че на изборите хората трябва да покажат "червен картон на ГЕРБ" Татяна Дончева заяви, че на изборите хората трябва да покажат "червен картон на ГЕРБ"
07.04.2019 | 10:00
(0 гласа)

"Така се избират хората в управлението. Виждаме неграмотни и безпардонни хора. Докато търсим достъп до покрива на Пламен Георгиев, те ще ни изпратят специалните служби да ни проверяват. Вижте физиономията на заместника на Пламен Георгиев Антон Славчев, тя говори много за него – един пръст чело". Това заяви пред bTV  лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.

 

 

 

По думите й сегашният министър Данаил Кирилов е превърнал КПКОНПИ в ГЕСТАПО.

"Бившият конституционен съдия Георги Марков призова да не се връщаме в годините, когато действаше Законът за ограничаване на имуществото. Аз бих казала, че ние дори сме задминали тези времена - ГЕСТАПО ще отнема нашите имоти", каза  Татяна Дончева

"Докато се занимаваме с апартаментите на Цветанов, Георгиев и т.н., Дани Кирилов отмени задължителното условие за работа в КПКОНПИ да имаш 10 г. юридически стаж. Той направи така, че членовете на комисията да имат стаж в ДАНС или в друга служба", каза тя и намекна, че това

прави Комисията по антикорупция репресивна, вместо правоприлагащ орган.

На тези избори хората трябва да покажат на ГЕРБ червен картон. Има проблем в контрола на ГЕРБ върху Информационно обслужване. Не може Мишо Константинов да продължава да е там, тъй като той е показал, че работи за ГЕРБ, смята още Татяна Дончева.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...