Каракачанов: Политиците научиха циганите да не си плащат тока - 24novini.bg

Каракачанов: Политиците научиха циганите да не си плащат тока

23.03.2019 | 11:43
(0 гласа)

Битката на избори не е да покажеш колко човека ще отидат в европарламента, в Общинския съвет или Народното събрание. Битката за властта е битка за отговорността за бъдещето на България, заяви пред делегатите на XII редовен конгрес на ВМРО председателят на партията Красимир Каракачанов. 

 

Като успехи във властта Каракачанов посочи спирането на Истанбулската конвенция, Пакта за миграция, предотвратяване на навлизането на радикалния ислям у нас. Създадохме Обединени патриоти със Сидеров, тогава Симеонов и показахме, че обединението на патриотите е алтернатива за България, добави той и заяви, че обединението трябва да продължи и на европейските избори, както и до края на управленския мандат.

 

Според Каракачанов години наред отбраната е оставена без грижа, тъй като „политиците мислеха, че като сме в НАТО друг ще се погрижи“ и се похвали, че откакто той е начело на Министерството на отбраната темата вече е основна за управлението.

Каракачанов обвини политиците, че са даи прекалено много права на циганите и затова те са се помислили за недостижими. „Българските“ политици го научиха да не си плаща тока, данъците, че може да ограби хора и да не бъде наказан, даваха им извънредни права и те си помислиха, че са недостижими“, заяви председателят на патриотите.

Няколко пъти той се обърна към Волен Сидеров, който е гост на конграса, като подчерта ролята на обединението, но не каза нищо за Валери Симеонов. Каракачанов подчерта, че с премиера Борисов са в много добри отношения, има неговата подкрепа за идеите си.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...