Джамбазки: Истерията Кьовеши е само у нас и е от розовите ни приятели - 24novini.bg

Джамбазки: Истерията Кьовеши е само у нас и е от розовите ни приятели

27.02.2019 | 16:59
(0 гласа)

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки коментира пред Нова телевизия, че още не е решил за кого ще гласува при избора на европейски главен прокурор. Не познавам Кьовеши и още не съм се запознал с идеите на кандидатите, ако тя има добри предложения, може да я подкрепя. 

 

Това изобщо не е тема в Европа. Създаде се някаква истерия у нас от розовите ни приятели, но нищо повече, коментира той, визирайки политически позиции и призиви за подкрепа на бившия румънски прокурор за борба с корупцията Лаура Кьовеши, която е кандидат да оглави европейското обвинение. 

 

По отношение на предстоящите избори за членове на Европейския парламент Джамбазки заяви, че от ВМРО не настояват да водят листата, особено ако се върне старият режим на преференциите. Ние призоваваме все още за общо явяване на патриотите, но няма как да губим повече време. 

 

Предложихме всички патриоти да се явяват на вътрешни избори, хората да ни подредят, какво по-патриотично от това. ВМРО винаги сме били умиротворител на личните отношения между останлите, но ако искаме да участваме и да променяме ЕС, а не да люпим семки на стадиона, трябва да се работи, добави той. 

 Припомняме, че ВМРО обяви свое решение за самостоятелно явяване на евровота през май

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...