Гебрев опроверга Цацаров: Има план за унищожаването ми - 24novini.bg

Гебрев опроверга Цацаров: Има план за унищожаването ми

19.02.2019 | 08:58
(0 гласа)

Всичко, което се случи тогава, което се случва днес и ще продължи, е следствие на добре обмислена и планирана атака, война срещу мен за физичиско, юридическо и икономическо унищожаване, смята оръжейният бос Емилиян Гебрев. 

 

Той не иска да си спомня деня на отравянето му през април 2015 г. и не знае как точно е бил отровен.

 

Гебрев коментира пред бТВ, че е още през февруари 2015 година е заявил желание за придобиване на „Дунарит“, но до отравянето не е получавал заплахи.

Той нарече изказванията на Цацаров по случая "несеризони" – никога не съм ял рукола, а в този период не пиех кафе по здравословни причини, каза той.

Според Гебрев има една фирма – „Виафорт“, в която през цялото това време той вижда единствена причина за желание за физическото му отстраняване.

През всички тези периоди от време тя е с изключителна помощ от всички нива на държавата и в помощ на държавата, коментира той.

Ние като фирма сме в стратегическия списък и имаме значение за сигурността на страната, а една фирма, която не се знае за кого е постоянно е подкрепяна и продължава, добави Гебрев.

 

От тогава до ден днешен, не виждам друга причина освен тази фирма. И в момента се водят 120 дела и във всяко нещо направено от "Емко" или "Дунарит", тази фирма обжалва. Влияе се на съда и на решения, които трябва да бъда изпълнени, смята бизнесменът.

Според него има основания за анализите на бившия министър Бойко Ноев за интерес на Русия за унищожаване на българския оръжеен бизнес.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...