Джамбазки иска събаряне не само в гета, но и "палати на барони“ - 24novini.bg

Джамбазки иска събаряне не само в гета, но и "палати на барони“

12.01.2019 | 10:04
(0 гласа)

От ВМРО са събрали необходимите данни за събарянето на десетки „къщи и палати на барони“, стана ясно от думите на евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки пред Нова телевизия. 

Евродепутатът е категоричен, че незаконните цигански катуни трябва да бъдат премахнати.

А с това да бъдат отнети и съборени къщите на ромските барони. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания, има гетоизация и това трябва да бъде прекратено, защото чупи основата на българското общество, заяви евродепутатът.

Той подчерта, че събрал всички документи по административната процедура като отговори от НАП, Прокуратурата, ДНСК, Агенция по приходите. От получените документи Джамбазки е направил заключението, че администрацията си измива ръцете по отношение на незаконните постройки. 

 

Джамбазки смята, че случаят във Войводиново може да бъде използвано за решаване на проблема по същия начин, т.е за събаряне на незаконните постройки в цялата страна.

Според евродепутата именно, за да не остане съменение, че акцията е насочена само срещу едни гета и бедните цигани, трябва да бъдат предприети и действия за отнемане на къщите на бароните.
Той е категоричен, че държавната администрация не желае да се справи с циганския въпрос.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...