Волен Сидеров: България загуби своя суверенитет с влизането в НАТО и ЕС - 24novini.bg

Волен Сидеров: България загуби своя суверенитет с влизането в НАТО и ЕС

11.01.2019 | 10:35
(0 гласа)

България загуби своя суверенитет доста отдавна. Ние живеем в ограничен суверенитет, но не и ликвидиран. 

 

Дали ще може при този ограничен суверенитет, който ние приехме през влизането си в ЕС и НАТО, да продължим да бъдем държава, да намерим пътя българския интерес да бъде над всичко, ще зависи само от нас.

 

С тези думи Волен Сидеров, председател на Парламентарната група на Обединени патриоти, постави акцент върху изборите за Европейски парламент през 2019 година в изказването си от парламентарната трибуна при старта на новия политически сезон.

Тези избори ще покажат дали България отново ще прати в Европарламента 17 души от които само 1-2 да застават на здрави позиции, а другите да са съгласни с всичко, кое им се налага – за 6 пола, джендър философия или да не знам дали сме мъже и жени, или този път народът ще се замисли и ще каже, искаме отбор, който защитава интереса на българския интерес в Европа, каза Сидеров.

Той посочи като важно обединяването на националистическите организации в Европа и България да бъде част от този път.

ЕС е конструиран неправилно.

Той трябва да бъде съюз на отечествата на суверенни държави, на народи, които пазят своя интерес и да бъде антиглобалистки, заяви Сидеров и призова страната ни да заеме тази позиция.

 

Колкото до работата на партията му във вътрешната политика, лидерът на Атака и председател на ПГ на патриотите, заяви, че ще работят за повишаването на доходите.

Той предложи услугите си за съвет на всички политици, които искали да са национално отговорно и да защитават българската позиция през 2019 година.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...