Какво пожелаха политиците на българите (ВИДЕО) - 24novini.bg

Какво пожелаха политиците на българите (ВИДЕО)

25.12.2018 | 11:30
(0 гласа)

Държавните мъже и жени както обикновено изпозлваха социалните мрежи, за да пожелаят весели празници на българските граждани. 

 

"Нека коледните празници донесат в домовете ни още повече топлина и любов! Нека сме здрави, щастливи и станем по-добри. За да творим по една малка добрина всеки ден – усмивка към непознат, подадена ръка към близък или просто към човек в нужда. Честито Рождество Христово!". Това написа тази сутрин президентът Румен Радев или човекът, който обслужва Фейсбук профила му, тъй като по същото време държавният глава беше на светата литургия в Св. Александър Невски. 

 

Премиерът Бойко Борисов тази година изпусна (засега) възжожността с коледното си пожелание да стане най-споделяното нещо във Фейсбук. За разлика от предични години той не показа снимки от семейсната си вечеря и най-вече внука си, а написа семпло едва днес предиобед "Честита Коледа! Бъдете здрави, обичани и щастливи. Пожелавам мир, любов и благоденствие. Нека бъдем по-добри и смирени.". 

Възможно е и да е нямал семейна вечеря, ако се съди по предишния му пост, писан вчера вечерта, който съобщава за срещата му с принц Турки Бин Мохамед Бин Фахад Бин Абдулазис Ал Сауд, съветник в Кралския двор на Саудитска Арабия.

 

Най-иновативна се показа председателят на парламентаб Цвета Караянчева, която най-вероятно е усвоила урока, че 80% от информацията през 2020г. ще се предава през видеоклипове. В профила си тя качи 22-секундно клипче с пожелания (и тържествени паузи). "Бъдете здрави, силни и успешни", казва тя в клипа си и пожелава на българите "само положителни емоции". 

 

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...