Симеонов нямал интимни отношения с Николова - 24novini.bg

Симеонов нямал интимни отношения с Николова

22.11.2018 | 12:59
(0 гласа)

Нямам лични отношения с Марияна Николова, даже помисъл за това. За да има такива, трябва да има химия между двамдуши, каквато в случая липсва, предаде Канал 3. Така бившият вицепремиер Валери Симеонов отговори на слуховете за причините да предложи Марияна Николова да заеме поста му.

 

Симеонов коментира пред медии в Народното събрание, че не се сърди на Волен Сидеров заради отношенията в коалицията на "Обединени патриоти".

 

Аз се върнах и съм същият човек, не съм по-различен от този, който отиде в изпълнителната власт. И въобще не намира драми в отношенията ни, това били нормални семейни отношения, коментира Симеонов. .

Достатъчно дълго време сме работили с Волен Сидеров, така че, надявам се да работим и занапред, добави той. Но заяви, че все още е рано да се мисли за формата на явяване на европейските избори.

Именно това се оказа препъникамък в отношениета му със Сидеров, според третия лидер при патриотите Красимир Каракачанов.

Валери Симеонов заяви, че ще съди лидера на "Воля" и заместник-председател на парламента Веселин Марешки заради пластмасовия кокал, който той показа, илюстрирайки как Симеонов се е "вкопчил в кокала".

 

Някои хора да ми обяснят - какъв кокал съм държал аз в устата си, като някое озверяло куче. И колко ми е коствала тази една година и половина, коментира лидерът на НФСБ, като отрече да е имал облаги от поста, а напротив - работил без работно време много по-натоварена работа, отколкото в парламента.

Тези обвинения се чуха в парламента и ще си имаме с някои други народни представители разговори. И някои от тях ще продължат в съда, доабви Симеонов.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...