Десислава Радева: Не съм била в колата на НСО в този момент - 24novini.bg

Десислава Радева: Не съм била в колата на НСО в този момент

22.11.2018 | 09:26
(0 гласа)

Десислава Радева, съпруга на президента Румен Радев, написа в профила си във Фейсбук, че  "в този момент" не е била в автомобила на НСО, който предизвика скандал вчера.

 

 

По-рано днес заснелият клипа Богдан Асенов заяви през няколко телевизии, че е видял Радева да слиза от колата на НСО преди скандала между служители на НСО и на КАТ, продължил около половин час. Радева по думите му през това време била в магазин за дрехи.

Преди това колата на НСО карала в обратна на движението посока по еднопосочна улица, твърди той.

Ето и думите на Радева без редакция:

"В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като „бронирата кола на Радева”, „ескорта на Радева”, „пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента”...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой..."

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...