Каракачанов разкри проблема между Сидеров и Симеонов - 24novini.bg

Каракачанов разкри проблема между Сидеров и Симеонов

21.11.2018 | 19:00
(0 гласа)

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов разкри какъв е проблемът между другите двама лидери в коалицията на Обединени патриоти.

 

Поводът за коментара на Каракачанов пред Нова телевизия беше липсата на подписа на Волен Сидеров за предложението на Марияна Николова за вицепремиер, за което информира по-рано Цветан Цветанов.

 

Не съм чувал за кулоарни брожения нито в ГЕРБ, нито в правителството за назначаването на Марияна Николова, коментира Каракачанов.

Сидеров зададе един въпрос на Симеонов - „Ще бъдем ли заедно на евроизборите?”. На този въпрос моят отговор беше, че винаги съм смятал, че трябва да се явим заедно на евроизборите. Докато г-н

Симеонов отговори: „При толкова много плювни по мой адрес от теб, трябва да събера ръководството и да го обсъдим този въпрос”. Това беше драмата, заяви Каракачанов.

Вчера депутатът от патриотите Емил Димитров – Ревизоро коментира пред медии в парламента, че проблемът на Сидеров е, че иска да води листата за евродепутати на коалицията.

Всяка една глупост, която се излъчва по подобни теми, ни сваля авторитета като коалиция и малко или много клати управлението. Ако продължаваме да занимаваме обществото с вътрешни крамоли, за какви евроизбори говорим, отговори Каракачанов на въпрос относно стабилността на коалицията на патриотите.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...