Ако Симеонов не даде оставка, Борисов ще се намеси - 24novini.bg

Ако Симеонов не даде оставка, Борисов ще се намеси

06.11.2018 | 11:00
(0 гласа)

Бойко Борисов изчаква патриотите да се справят със ситуацията. Ако Валери Симеонов не подаде оставка, премиерът ще се намеси, коментира пред Нова телевизия социологът Татяна Буруджиева.

 

 

Тази ситуация вреди на ГЕРБ и Борисов и той го знае, добави социологът.

Алтернатива няма, партиите не са готови за избори. БСП има вътрешни проблеми, а ДПС нямат ясно послание за избори. От ДПС винаги са казвали ясно какво смятат, а сега не е така, което означава, че са готови на сделка, коментита тя.

БСП също дава мило и драго това правителство да остане. Нинова има огромна опозиция вътре в партията си. Слабостите на БСП и евтините театри на ДПС са в помощ на тезата, че това управление е безалтернативно, добави Георги Харизанов.

Така напрактика изглежда, че всички лъжат, че искат предсрочни парламентарни избори.

 

Големият проблем на ГЕРБ, освен властовата умора и алчност, породени от многото години във властта, е липсата на конструктива опозиция в парламента. Това скапва всяка партия, добави Буруджиева.

И двамата експерти се съсредоточиха в ГЕРБ, БСП и ДПС и не споменаха извънпарламентарните партии, които се обявяват за алтернатива и се готвят за избори (според публичните им изияви).

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...