Слави Трифонов дава кола на Манолова - 24novini.bg

Слави Трифонов дава кола на Манолова

Мая Манолова в студиото на Слави Трифонов. Мая Манолова в студиото на Слави Трифонов. снимка: кадър бТВ
05.11.2018 | 22:54
(2 гласа)

Водещият Слави Трифонов обяви в ефира на бТВ, че ще предостави кола на Мая Манолова, за да може омбудсманът да върши работата си.

 

Трифонов започна предаването си с изявление, в което обясни, че всички депутати, министри и шефове на политически кабинети имат на разположение служебни автомобили, но след предложението на Владислав Горанов, с такъв няма да разполага омбудсманът Мая Манолова. 

 

Според Трифонов е унижение именно Мая Манолова да бъде лишена от автомобил при положение, че няма други реформи в НСО. Това е жалко заяждане. Високият рейтинг не се прощава. Манолова изпълни институцията със съдържание. Вие помните ли някой предишен омбудсман, попита реторично Трифонов. 

Аз като работодател, мога да си позволя да дам една кола на омбудсмана Мая Манолова, след като държавата не може, коментира Трифонов.

Според предложените от финансовия министър Владислав Горанов промени, омбудсманът Мая Манолова няма да има кола от НСО. На това тя отговори като обяви приемна във влака за Варна за утре и заяви, че ще ползва обществения транспорт. 

 

Водещият е сред популярните личности, подкрепящи протеста на майките на деца с увреждания от самото начало, като често дава място за изява на техните искания в ефира на телевизията. Той неведнъж е канил като гост и самата Манолова по повод нейни инициативи, защитаващи граждански права. 

Припомняме, че през 2017 година именно Трифонов беше инициатор на референдума за промяна на избирателната система. От тогава тръгнаха и слухове, че самият Трифонов готви политически проект, които той отрича.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...