24новини - 24novini.bg
24новини - 24novini.bg

24новини

Жителите на столичния район "Младост" 1 блокираха бул. "Цариградско шосе" снощи в 18:30 часа заради Центъра по наркомании. Протестът на гражданите трае вече втори месец след решението лечебното заведение да се настани до блок 18 в квартала.

 

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил директорът на болницата в Пазарджик д-р Васил Вълчев да бъде освободен от длъжност, съобщиха от Министерството на здравеопазването, цитирани от Нова телевизия. 

 

Сдружение „Български Свободни Пчелари“ организира протестно пествие днес от 17:30 срещу използването на пестициди в земеделието, съобщи БНР. 

 

Австралийският боксьор Дуайт Ричи, който е бивш шампион на страната си, е починал вчера по време на боксов мач.

 

Не можем да виним столичани, а трябва да търсим грешките в себе си. По този начин ние сме като щрауса - забиваме главата си в пясъка, а проблемът остава. 

 

Абсолютно популистки ход е президентът да заяви, че иска реален и задълбочен дебат по отношение на Изборния кодекс и изборния процес. 

 

Влага по стените и таваните, паднали мазилки, паднали тавани и изгнили врати. Това е състоянието на болничните помещения в болница "Александровска". Лекарите от лечебното заведение излязоха на протест тази седмица с искане за предприемане на по-бързи мерки за ремонт на сградата. 

 

ГЕРБ ще търси подкрепата на "Демократична България" и "Спаси София" по темата транспорт в столицата. Това заяви Малина Едрева пред БНТ.

Qatar Airways изпълни редовен полет между два града, който отне... девет минути. Базираната в Доха авиокомпания изпълни товарен полет между Маастрихт в Холандия и Лиеж в Белгия, които са на разстояние от само 38 км.

 

Нищо в мен не се е променило и мисля, че съм същият човек, каза Григор Димитров на обширна пресконференция в "Гранд Хотел София" днес.

 

Добре е да напомним, че тази реформа в процедурата за избор на нов главен прокурор се случи с промените в Конституцията и в Закона за съдебната власт, предложени от тези, които протестират срещу избора на Иван Гешев. Те бяха в основата на тези предложения. Визирам представителите на "Демократична България".

Страница 1 от 67

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...