Петя Иванова - 24novini.bg
Петя Иванова - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

„От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много номинации за председател е получила Корнелия Нинова, повече от 50 процента. Не мога да не се съобразя с виждането на организацията." Това заяви Борислав Гуцанов, председател на БСП-Варна, пред Нова ТВ.

 

Хороскопът за 2 юли предупреждава Близнаците да не дават пари назаем, Везните ще успяват във всички планове, Скорпионът ще се измъчва от любовни терзания, за които не смее да признае, Рибите да се пазят от хора, които искат да ги подведат

 

Таксиметровите превозвачи искат трикратно увеличение на първоначалната такса на услугата, обявиха представителите на Национален таксиметров синдикат (НТС), Национален съюз на превозвачите (НСП), Браншова камара на таксиметровите водачи и превозвачи (БКТВП) и Съюз „Такси“.

Посолството на Гърция в София информира, че от 1 юли 2020 г. влизането на всички граждани през сухопътните граници от България в Гърция ще бъде възможно само през граничния пункт "Кулата-Промахон‘‘.

112  политически партии подадоха в Сметната палата годишните си финансови отчети и списъците на дарителите си за 2019 г., като спазиха изискванията за представянето им и предвидения в Закона за политическите партии (ЗПП) срок и удължения срок заради извънредната ситуация във връзка с мерките срещу разпространението на COVID 19. Това съобщиха от Сметната палата.

158 са новите заразени с COVID-19 лица от изследваните през изминалото денонощие 3343 души. Това показват данните в Националната информационна система.

 

Eдва половината от заведенията ще се възползват от намаленото на 9% ДДС за ресторантьорския бранш, което влиза в сила от днес, предаде БНР.

 

Скандалите придобили драстични форми по време на пандемията Бум на оплакванията от домашно насилие и на исковете за развода отчитат в Консултативния център на фондация "Да" в Пловдив.

 

Пламен Бобоков е опитвал да уговори помилване от президента на български гражданин, осъден в Румъния. Това се опитва да внуши прокуратурата чрез пускането на нови чатове между бизнесменът и президентският съветник Пламен Узунов.

 

140 са новите заразени с COVID-19 лица от изследваните през изминалото денонощие 4524 души. Това показват данните в Националната информационна система.

 

Европейската комисия е одобрила българска схема за 102 млн. евро за подкрепа на средни компании, засегнати от епидемията от коронавируса.

66 са новодиагностицираните с COVID-19 лица от изследваните през изминалото денонощие 1034 души. Това показват данните в Националната информационна система.

 

Страница 1 от 282

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...