Манолова подкрепи протеста на майките на деца с увреждания - 24novini.bg

Манолова подкрепи протеста на майките на деца с увреждания

Мая Манолова подкрепи майките на деца с увреждания в новите им протести срещу Валери Симеонов. Мая Манолова подкрепи майките на деца с увреждания в новите им протести срещу Валери Симеонов. Фейсбук / Мая Манолова
22.11.2019 | 15:59
(1 глас)

Изборът на Валери Симеонов за заместник-председател на парламента е цинизъм, разчитащ на обществена късопаметност и е плод на политически сделки в управляващата коалиция. Това е моделът на управление и срещу това трябва да се изправим.

 

 

Това написа във Фейсбук Мая Манолова, която подкрепи протеста на майките на деца с увреждания, които искат оставката на лидера на НФСБ, който бе избран за заместник-председател на Народното събрание в сряда със 118 гласа "за". 

"Отзовах се на поканата за протеста на майките от "Системата ни убива", пише Манолова в публикацията си. 

"Осем месеца бяхме заедно с тях пред парламента с настояване за пакета със закони за хората с увреждания. Преборихме се за Закона за личната помощ и допълнителни 150 млн. лева за една от най-уязвимите групи хора", припомня тя.

"Протестите на майките на деца с увреждания доведоха до оставката на Валери Симеонов като вицепремиер",

пише Манолова.

Припомняме, че вчера майките на деца с увреждания отново излязоха на протест пред Народното събрание заради назначаването на Валери Симеонов за заместник-председател на парламента.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...