Манолова в "Младост": Ще има регистър със собствениците за обезщетения (видео) - 24novini.bg

Манолова в "Младост": Ще има регистър със собствениците за обезщетения (видео)

Независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова отиде при жителите на кв. "Младост", които протестират срещу поредното заградено междублоково пространство. 24новини
19.10.2019 | 20:00
(0 гласа)

Това, което ще направя като кмет, е да включа този имот в списък за обезщетяване, така че тук да не се строи триетажна сграда, а хората да са спокойни, че зелените площи няма да са разрушени.

Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова по време на протест в столичния кв. "Младост", където собственик на имот е заградил зеленото междублоково пространство около блок 75 и е разрушил пътеката там. 

"Зад гръба ми е поредната заградена зелена площ. Този път е разрушена пътека за живеещите в квартала",

обясни Манолова и допълни, че хората са притеснени, че ще се построи сграда на три етажа, която да бъде частна детска градина, комбинирана с жилищна площ. 

"Това, което ще направя като кмет е да включа имота в списъка за обезщетяване,

така че тук да не се строи триетажна сграда, а хората да са спокойни, че зелените площи няма да са разрушени", категорично заяви Манолова. 

"Най-странното е, че общинската фирма за осветление е сложила улична лампа в частен имот, а столичните паркове и улици са тъмни", каза още тя.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...