Манолова: За ремонта на "Графа" се плаща четири пъти (видео) - 24novini.bg

Манолова: За ремонта на "Графа" се плаща четири пъти (видео)

Днес независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова се срещна с граждани, живеещи на ул. "Граф Игнатиев" 24новини
15.10.2019 | 14:40
(0 гласа)

Ремонти като този на ул. "Граф Игнатиев" се плащат по четири пъти.

 

Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова днес в градинката пред църквата "Св. Седмочисленици", където се срещна с граждани, които живеят на улицата и собствениците на магазини, които са ощетени от продължилия дълго ремонт. 

Според хората Столичната община не е домислила ремонтните дейности, тъй като в района ремонтите са протекли дълго, а след няколко месеца ще започнат отново, защото предстоят ремонтни дейности по улиците около храна "Св. Седмочисленици".

"Първи път плащаме за ремонт, втори път за ремонт на ремонта, трети път - за ремонт на счупените в дупките от ремонта автомобили, а сега се задава четвърто плащане - глоба от Министерството на регионалното развитие

в размер на 4,2 млн. лева за ремонти като този на ул. "Граф Игнатиев" и в градинката на храма "Свети Седмочисленици". Всичко това ще е платено от данъкоплатците", обясни Манолова. 

"В програмата ми за управление на София този проблем има решение - електронни търгове, онлайн излъчване на заседанията на комисиите,

които определят победителите при обществени поръчки, включване на граждански експерти и на представители на браншовите организации в тези комисии и недискриминационни условия за фирмите, които ще участват", допълни тя.

Свободна и честна конкуренция, без предварително определени победители, завърши изказването си гражданският кандидат.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...