Манолова вади две „бързи“ поръчки за 80 млн. лв. в Столичната община - 24novini.bg

Манолова вади две „бързи“ поръчки за 80 млн. лв. в Столичната община

Манолова "вади" на светло две нови "бързи" обществени поръчки на Столична община. Този път за 80 млн. лева. Манолова "вади" на светло две нови "бързи" обществени поръчки на Столична община. Този път за 80 млн. лева. Архив
21.09.2019 | 10:00
(0 гласа)

Днес от 11 часа независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова ще извади на светло още две "бързи" обществени поръчки на Столична община. Събитието ще бъде на открито, на ъгъла на бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Булина поляна".

 

 

Размерът на поръчките е 80 млн. лева.

Те са

за закупуването на електробуси и зарядни станции, офертите за които ще бъде отворени на 23 и 24 октомври, дни преди местните избори, които ще са на 27 октомври.

С "Движението ЗАЕДНО за промяна" Мая Манолова

ще обсъди и предложените от сдружението мерки за пътна безопасност, по-чист въздух и по-голяма прозрачност в Столична община. 

Припомняме, че преди дни Манолова даде за пример обществената поръчка за сметосъбиране и извозване за 500 млн. лреа, която бе обявена в навечерието на изборите, при положение, че все още не са изтекли договорите със сегашните фирми за почистване. Те изтичат догодина.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...