Десните и Манолова подписват платформа за гражданско управление - 24novini.bg

Десните и Манолова подписват платформа за гражданско управление

Манолова и десните обсъждат десни мерки за управление на София Манолова и десните обсъждат десни мерки за управление на София
16.09.2019 | 11:30
(0 гласа)

Партии от дясно и дясно-центристката общност ще днес с гражданския кандидат за кмет Мая Манолова политики в гражданската платформа за управление на София.

 

 

На форума представителите на партиите ще представят секторни политики, които да станат част от управленската платформа на Манолова за столицата.

Срещата е по инициатива на Движение България на гражданите (ДБГ), Земеделски народен съюз (ЗНС), "Път на младите" и НДСВ.

Очаква се Манолова да подкрепи десни и дясно-центристки политики, с които да се ангажира, ако бъде избрана за кмет на столицата.

Днес десните ще поставят за обсъждане решения, свъразани с

подобряването на бизнес-средата, данъчната политика, сметосъбирането, облекчаване на административните режими, антикорупционни мерки

и действия за изсветляване на процеса на възлагане на обществените поръчки, мерки в секторите на общинското образование и инфраструктура.

Събитието ще се проведе на 16 септември 2019 г., от 12.00 часа в залата на ул. „Веслец“ №13 в столицата, съобщиха от офиса на Мая Манолова.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...