И ЗНС обяви подкрепа за Манолова - 24novini.bg

И ЗНС обяви подкрепа за Манолова

Дясно-центристкият "Земеделски народен съюз" (ЗНС) обяви подкрепа за Мая Манолова за граждански кандидат за кмет Дясно-центристкият "Земеделски народен съюз" (ЗНС) обяви подкрепа за Мая Манолова за граждански кандидат за кмет
08.09.2019 | 12:40
(0 гласа)

ЗНС застава зад Мая Манолова и нейната кандидатура за кмет на столицата. София има нужда от ново управление, което да върне демократичността и прозрачността във вземането на решения за съдбата на най-големия град в България и неговите жители. Това се казва в позиция на партията, цитирана от "24 часа".

 

Припомняме, че ЗНС бяха партньори в широката коалиция на Реформаторския блок за изборите през 2017 г. заедно с БНД, БДФ и "Глас народен".

В позицията от днес на ЗНС с председател Румен Йончев, се казва, че

"промяната на управлението може да стане само от силна гражданска кандидатура, подкрепена от широк кръг обществени и политически организации".

"Мая Манолова е доказала, че никога не губи своя контакт с обществото, че умее да отстоява граждански каузи и да ги превръща в политика чрез законодателни инициативи и публичен дебат. Столичният град има нужда от драстична промяна, която да сложи край на безперспективното развитие, на съмнителните сделки, на опорочените ремонти и да извади на светло начина, по който се харчи милиардният бюджет на данъкоплатците", се казва в позицията.

Модерните градове по света отдавна се управляват със средствата на електронния достъп до информация и услуги, решенията се вземат с участието на гражданите в реално време и връзката на управлението с обществото е непрекъсната.

Това гарантира модерна, чиста и безопасна среда за живот и икономическо развитие, от които София се нуждае все повече.

В лицето на Мая Манолова като бъдещ кмет, столицата на България ще намери енергията, желанието и способността тази промяна да бъде извършена, властта и ключовите решения за развитието на града да бъдат върнати в ръцете на гражданите, а изпълнението на тези решения да бъде прозрачно и ефективно.

Земеделски народен съюз ще работи за успеха на Мая Манолова на предстоящите избори и ще я подкрепя в реализацията на един успешен управленски мандат.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...